maja_oberg_klosterforlag_svb_06_17 kopiaMaja öberg

Maja Öberg har skrivandet i sig som en längtan. Pluttens mindfulness har gett längtan en form. När Maja drabbades av utmattningssyndrom 2015 fick hon möjlighet att vila. Genom meditation och naturen har Maja läkt och nu vill hon dela med sig av sin vision.

 

Gröna Huset är Majas företag med vision att alla barn, ungdomar och vuxna ska ha balans i sina liv. som instruktör inom Mindfulness arbetar Maja med barn och hjälper dem utveckla sin egen koncentration, kreativitet, acceptans, kroppskännedom och medkänsla. Maja arbetar även med inspiration för föräldrar och pedagoger.

 

krivit en bok för de mindre barnen som illustrerar andetaget, känslor, tankar, med flera grundläggande begrepp inom mindfulness. Några minuters träning varje dag gör stor skillnad i barnens liv, nu och i framtiden. De får verktyg att hantera den stress som samhället pressar på dem redan från födseln.

 

Läs mer om Maja på hennes hemsida Gröna Huset!

 

1.2Pluttens mindfulness

Maja Öberg har skrivit en bok för de mindre barnen som illustrerar andetaget, känslor, tankar, med flera grundläggande begrepp inom mindfulness. 

 

 

 

 

Illustratör: Anna Klingbjer

 

 

Fler titlar av Maja och Anna 2017/2018:

Anna Klingbjer (illustratör) ger ut kalender 2018 med Pluttens fina bilder och mindfultexterna. Till försäljning sommaren 2017.

Maja planerar övningskort till Pluttens mindfulness, för pedagoger och föräldrar. Till försäljning inför skolstarten augusti 2017.

Pluttens jul, av Maja och Anna, kommer i december 2017.

Mindfulness för barn (faktabok) kommer ut våren 2018.

 

anna_klingbjer_foto2_klosterforlag_svb_06_17 kopiaAnna Klingbjer

Anna är illustratör och driver företaget Princess Art där hon skapar bilder som gör människor glada. Med färgstarka akvareller vill hon göra världen till en lite lyckligare plats.

 

Läs mer om Anna på hennes hemsida Princess Art!