Karin Bergvall

Karin är författare till den självbiografiska boken En njure flyttar hemifrån och den framtidsdystopiska berättelsen om Jasmin i boken Bortom horisonten utgiven som ebok 2013, med planerad utgivning som pappersbok sommaren 2017. Sophia och pyramidens hemlighet ges ut i augusti 2017.

 

Läs mer om Karin!

 

Idas box innehåller flera berättelser om sökande i den inre och yttre verkligheten.

 

Hösten 2016 kom Josef som ger verktyg för Vishetens väg mot fred och kärlek. 

Skrolla ner och läs mer

 

Titlar av Karin Bergvall

Josef_coverColour_small-1

JOSEF har tolv bröder och de är lika olika som deras röster. Av alla systrar är det bara Dina som låter oss veta vad som egentligen hände när bröderna slaktade hennes älskade och hela hans familj. Hur klarar hon att leva vidare? Har det nya landet Egypten något att erbjuda henne?

 

Torgny Lindgren jämför med Thomas Mann och Carl Jung och säger om författaren:

”Ditt grepp är symfoniskt, det vill säga att Du låter rösterna klinga kontrapunktiskt. Det fungerar utmärkt.”

 

Josef går att köpa på t ex Bokus.

 Läs mer

 

 

 

IdaMINI

Ida handlar om Ida mitt i livet som tappar fotfästet när hon hittar brevväxling mellan modern och en storasyster som Ida aldrig hört talas om. Hennes väg tillbaka till barndomens skaparkraft och visioner går på krokiga grusvägar och kantas av både gamla och nya vänner och idéer.

 

Ida finns i Idas box som går att köpa på till exempel Bokus.

 

Läs mer 

 

 

 

 

MunkenMINIMunken som flög har Karin Bergvall skapat tillsammans med Marit Simborn.

 

Munken som flög är en allegori om hur vi får kontakt med vårt undermedvetna, eller vårt sanna jag, som hjälper oss med de beslut vi fattar i varje ögonblick. 

 

Munken som flög finns i Idas box som går att köpa på till exempel Bokus.  Idas Box innehåller en CD med de 9 meditationer från Munken som flög och ytterligare en CD med bonusmaterial.

 

Läs mer

 

JonaMINIJonas val handlar om profeten Jona som får uppmaningen från Gud att bege sig till Nineve för att predika straff och död om de inte omvänder sig från sina onda gärningar. När han väl kommer dit händer det som han absolut inte väntat sig. I den här berättelsen kan man läsa vad som händer efter att Nineve skonas och hur även Jona finner nåd och frid i sinnet.

 

Jonas val finns i Idas box som går att köpa på till exempel Bokus.

 

Läs mer

 

 

PrinsenMINISagan om Prinsen som inte visste är berättelsen om en sökare. Prins Pascal Maximilian är den mest ensamma prins som finns och han längtar efter kärlek, glädje och frid. Och han vet att de inte finns att få för pengar eller makt. Läs om hans kringelikrokar bland svarta hål och psalmer innan han hittar vad han söker i stallet, eller någonstans i dess omedelbara närhet.

 

Sagan om Prinsen som inte visste finns i Idas box som går att köpa på till exempel Bokus.

 

Läs mer

 

En njure flyttar hemifrån är en personlig berättelse om att donera en njure. Den är ett inlägg i samhällsdebatten om bemötande i vårdens olika instanser och hur vi slösar med både mänskliga resurser och våra skattepengar – i onödan!

 

En njure flyttar hemifrån är ett halleluja till de entusiaster som utvecklar kirurgi och medicinskt kunnande samt alla de eldsjälar som gör transplantationsenheten till en stilla oas i den blåsiga öken som omger den. Köp boken på Bokus eller hos någon av de här nätbokhandlarna.

 

Läs mer

bortom horisonten_liten
Bortom horisonten
är en framtidsdystopi om en förstörd jord där den infertila människan blir en katalysator i den rubbade balansen i samhällsstrukturen. Vilka resurser har människan till buds, inom sig och i sin omgivning?

 

Köp boken på Bokus.

 

Läs första kapitlet
Läs mer