Författare

Karin Bergvall_01Karin Bergvall

Karin är författare, skribent och förläggare med hjärtat i Skaraborg, en fot på väg ut i världen och huvudet bland stjärnorna. 

 

Mer om Karin Bergvall och hennes titlar >>

 

 

 

 

 

 

 

 

bio_picPaul Corrigan 

Paul har arbetat med Kells Bok i över trettio år, en av världens största skatter och irländska nationens konstnärliga arv.

 

Paul är intresserad av science fiction och frågor om varför det är som det är, och hur det kan komma att bli. 

 

Pauls första ungdomsbok, Codex– a Book of Kells Adventure,  är första delen i en sci-fi-trilogi för 12-15-åringar.

 

Mer om Paul Corrigan och hans titlar >>

 

 

 

img_1173Eva Odráska 

 

Eva Odráska debuterar som barnboksförfattare våren 2017 med Rosas dag. Hon ägnar sig åt skapande i olika former både privat och professionellt. Hon är från Prag och flyttade till Göteborg 2011 där hon jobbar och studerar.

 

Mer om Eva Odráska och hennes titlar >>

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC09922-001Jenny Nylén

 

Jenny har sedan barnsben känt en överdriven oro och ängslan utan att förstå varför. År 2014 sökte hon hjälp på en psykiatrisk klinik och fick diagnosen GAD. Efter behandling har hennes liv förändrats. Nu möter hon många människor med samma problematik och kan visa empati när de delger sin oro och ängslan.

 

Mer om Jenny och hennes titlar >>>

 

maja_oberg_klosterforlag_svb_06_17 kopia

Maja Öberg

 

Maja är mindfulnessinstruktör och brinner för att även barnen ska få möjlighet att hitta lugnet i sina liv. Hon har startat Gröna Huset vars vision är att alla barn och ungdomar ska ha balans i sina liv.

 

Mer om Maja och hennes debutbok här.

 

 

 

 

3670_10201335251163909_1799690029_nMarit Simborn

Marit är medskapare av Munken som flög tillsammans med Karin Bergvall. Marit är intuitiv ljusbärare och medium med meditation som ett av flera verktyg för inre balans och helande. Hon finns vid Skokloster vid Bålsta där hon driver Kloster hälsa.

 

Mer om Marit Simborn och hennes bok >>